Evminov módszer

Egyedülálló gerinc rehabilitációs módszer,amelynek köszönhetően elérjük a sérv 60-80 %os visszahúzódását vagy teljes eltűnését. Fontos megemlítenünk a 4es hatását:fájdalomcsillapítás,porckorong regenerálódás,gerincerősítés,kapcsolat a belső szervekkel. Az Evminov gerinc-rehabilitációs padot(profilaktort) használva már egy-két hónap alatt jelentős javulás érhető el, egy éven belül pedig műtét nélkül is megszabadít a gerincpanaszoktól – akár a porckorongsérvtől is!

Az Evminov Profilaktor®  egyedülálló eszköz, amely a legkisebb helyiségben is elfér. Az eszköz hosszúságát – mely 2,3 m–2,6 m között lehet – használójának testmagassága határozza meg A speciális padot az egész család használhatja – gyerekek is -.

Az Evminov padon végzett nyújtás  tehermentesíti a gerincet és a személyre szabott gyakorlatok edzik és regenerálják is a gerincet stabilizáló mély hátizmokat. Eleinte több nyújtás, kevesebb erősítés szerepel a programban, majd fokozatosan emelkedik a terhelés. Ezáltal fokozódik az anyagcsere és a sejtek tápanyagellátása, javulnak a gerinc strukturális funkciói, valamint megteremtődnek a porckorong regenerálódáshoz szükséges feltételek.

Mire jó a Glisson hurok?

Bár első pillantásra középkori kínzóeszköznek tűnik, a GLISSON HUROK egészen más célt szolgál, és az egyik leghatékonyabb eszköz a nyaki porckorongok degeneratív elváltozásai esetén. Ez a praktikus kis szerkezet a nyaki gerinc nyújtására és ezzel egyidejűleg a nyak mély izmainak edzésére hivatott. Ezáltal a vele végzett nyújtás és nyakizom erősítés teljes biztonsággal végezhető és a porckorongok folyadékfelvétele is megfelelő.

Segítségével napi 5-10 perces tornával remekül megelőzhetjük,kezelhetjük a nyaki gerinccel kapcsolatos problémák kialakulását.

Milyen problémákra nyújt megoldást?

L

Porckorong regenerálódás

L

Fájdalomcsillapítás

L

Gerincerősítés

Evminov módszer hatása

Az Evminov gerincterápia segít megelőzni ezeket a problémákat, csökkentve a fizikai és szellemi fáradtság tüneteit, a túlterheltség érzését. De a már kialakult (akár súlyos, műtéttel fenyegető betegségek pl. gerincsérv) esetében is hatékony.

Kapcsolat