Varga Alisa

Varga Alisa gyógytornász vagyok, 2013- ban végeztem a tanulmányaimait a Miskolci Egyetem Gyógytornász szakán.
Az elmúlt években több mozgásterápiás koncepció elsajátításába kezdtem, hogy a hozzám forduló páciensek mozgásszervi problémáját jobban megértsem, több szempontból tudjam értelmezni, azért, hogy az általam nyújtott terápia minél sikeresebb legyen. Folyamatosan képzem magam mozgásszervi képzések területén.
2018-ban megalapítottam a Physialis-Therapy gyógytorna Bt-t. Szakterületeim: Schroth terápia, Dorn terápia, FDM.
Minden páciensemet a tőlem telhető legnagyobb tudással és türelemmel segítem a gyógyulás útján. Gyógytornászként a terápiába helyezett KÖZÖS munkát hangsúlyozom és hasznosságát alátámasztom.

Kaszás Melinda

2019-ben szereztem oklevelet a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának Gyógytornász szakán.
Már korábban is szerettem segíteni  az embereken, e szakon kiszélesíthettem látásomat, megismerhettem protokollokat kórképekre. A tanulmányaim során és továbbképzéseken technikákat sajátítottam el melyekkel könnyíthetek a páciensek problémáin. Szemléletem szerint nem elég csak a problémára fókuszálni, az embert egészként kell kezelni.
Ditroi Combi Callanetics® oktatóként min. 8-10 alkalomból álló tanfolyamokat tartok, mely alakformáló és testtartást javító tornagyakorlatokat segít elsajátítani. A DCC® torna már 2-3 alkalom után közérzetbeli változást, 10 alkalom után pedig mérhető körfogatbeli változást eredményez.

Eddig szerzett tapasztalataimat a jövőben igyekszem  tovább fejleszteni, hogy mégtöbb új ismerettel gazdagítsam tudásomat.

Gábor-Boros Edina

Közel 15 éve dolgozom gyógytornászként. Az évek során számos területen megfordultam, és közben rengeteg tapasztalatra tettem szert. Számos továbbképzésen vettem részt, célom mindig az volt/van, hogy a hozzám fordulók a lehető legprofesszionálisabb kezelést kapják meg. Az utóbbi években kiemelten kezdtem el foglalkozni a szülés  utáni és a menopausa  beköszöntével kialakuló medencefenék körüli elváltozások kezelésével, legyen az stressz inkontinencia, méh, hólyag vagy végbélsüllyedés. Amiben még a segítségetekre lehetek: Mummy Tummy training és hegkezelés.

Dr. Kovács Milán

ortopéd-traumatológus szakorvos

 

“A rendeléseimen arra vállalkozom, hogy a magán és állami ellátás erősségeit gyűjtsem össze és valósítsam meg. Amikor kialakult panaszokkal, fájdalmakkal keresnek fel, mindig a kiváltó okot igyekszem feltárni. Például a jobb váll fájdalma és ennek talaján kialakuló bicepsz ín sérülés gyakorta késői szövődménye gyermekkori jobb alhasi műtétnek (“vakbél műtét” -féregnyúlvány eltávolítás). A hozzám fordulók a panaszaikat gyakran társítják valamilyen régebbi eseményhez. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem mindig ennyi a teljes kép. Sokszor már kis életmódbeli változtatásokkal látványos eredményeket érünk el mindenféle műtéti beavatkozás nélkül.”

Dr. Linka Beáta

 Okleveles biológus-Természetgyógyász,
Akupresszőr, Fitoterapeuta

 

“Egészségmegőrzés Természetesen!

Munkám a szenvedélyem. Biológusként is és természetgyógyászként is küldetésemnek érzem, hogy segítsem az embereket testileg és lelkileg egészségesebb, teljesebb élet kialakításában. A hagyományos kínai orvoslás világa az, ami igazán közel áll a szívemhez. Az elmúlt években alternatív hormonterápiás tanácsadással bővítettem tanácsadói munkámat.”

Salus

Gyógyászati segédeszköz

 

“A gyógyászati segédeszköz gyártása és forgalmazása terén jelentős múltra visszatekintő, 25 éve működő magyar vállalkozás. A meglévő tapasztalatainkat és munkatársaink kiemelkedő tudását kutatási területen is hasznosítjuk segítve a segédeszközök fejlesztését, hogy a rászorulókat minél jobb életminőséghez és mielőbbi gyógyuláshoz segítsük.”

ArtHuman

Szabad és fájdalommentes mozgás

 

“Azon mozgásszervi problémával rendelkező páciensek fordulnak hozzánk, akik az állami egészségügyben elérhető szolgáltatásokon túl keresik a megoldást a gyógyuláshoz.

Kezeléseink legnagyobb előnye, hogy személyre és problémára szabjuk a kezeléseket. Nem egy adott módszert képviselünk, hanem az adott problémához keressük meg a megfelelő kezelési módot, ami  olykor a gyakorlatok többszempontú ötvözését jelenti.”

Rólunk mondták

6,5 éves kislányommal jártunk nála. Ledöbbentett az eredmény. Amit mi szülők nem látunk ő már igen. Köszönöm neki a probléma felismerését. Megkezdtük az utána járást a dolgoknak, hogy javíthassunk a kis gerincén. Hálás vagyok neki.

Karika

Nagyon kedves, figyelmes, alapos gyógytornász, nagyon lelkiismeretesen csinálja a munkáját. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve minden téren. Ha újra gyógytornászra lesz szükségem, biztos őt fogom megkeresni.

S. Melinda

Nagyon jó szakembernek gondolom. Nagyon kedves,barátságos a gyerekekkel. A kisfiam egyből megszerette. Köszönöm.

V. Melinda